CZK EUR

Recenze obchodu JADAL.cz

12.10.2017 Petr Březina

05.10.2017 mirek.kaa

Nakupoval jsem dle ceny výrobku a zde byla nejnižší

O žádných nevím

02.10.2017 máňa

rychlá komunikace

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

28.09.2017

perfektní

nevím

prostě doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

19.09.2017 dumil

Slušné ceny komunikace i jednání. Zboží bylo skladem, o víkendu jsem objednal a v pondělí bylo k vyzvednutí - perfektní ( ne jako někteří prodejci, píší, zboží skladem a potom stejně čekáte..)

Obchod doporučuji ! Slušné ceny komunikace i jednání. Zboží bylo skladem, o víkendu jsem objednal a v pondělí bylo k vyzvednutí - perfektní ( ne jako někteří prodejci, píší, zboží skladem a potom stejně čekáte..)

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud máme zboží skladem (máme to označeno v e-shopu), tak se snažíme objednávku zpracovat ještě ten samý den. S pozdravem tým JADAL.cz

18.09.2017

rychlost

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

16.09.2017

Super komunikace a luxusní jednaní

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

10.09.2017 Asafis

Velmi dobra celkova nabidka zbozi. Jelikoz jsem chtel objednat vice druhu zbozi, tak byla tato moznost pro me rozhodujici. Dobre ceny a komunikace.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

03.09.2017 Mateřská škola Harmonie spol. s r.o.

Rychlost, komunikace obchodu na 100% výborná

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

02.09.2017

Skvělá komunikace, rychlé odeslání zboží

Rychlý s bezproblémový nákup, dodání druhý den, důkladné zabalení...

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Skladníci se snaží zabalit zboží tak, aby ho přepravní služba po cestě nerozbila. S pozdravem tým JADAL.cz

30.08.2017 Ondrej

Dostupnosť Obsluha Sortiment

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s naší obsluhou a nabízeným sortimentem. S pozdravem tým JADAL.cz

26.08.2017 Libor

Objednávku jsem trochu brzdil, volal mi pan majitel, asi dvakrát, zda li ji zboží vezmu, po domluvě a zaplacení bylo potvrzeno, mělo být tento týden, bohužel není:-(

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, čekali jsme pouze na platbu Vaší objednávky (zadal jste si předem-převodem). V tuto chvíli byste měl zboží již mít. S pozdravem tým JADAL.cz

25.08.2017 Jenny

S obchodem jsem byla spokojena, doporučili mi i náhradní brusný papír

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

22.08.2017

Na dnešní dobu neskutečně seriozní přístup k zákazníkovi, .. okamžitá komunikace ze strany obchodu k zákazníkovi v případě jakýchkoliv problémů ...

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený, snažíme se všem našim zákazníkům podávat co nejpřesnější informace. Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

22.08.2017

Zaměstnancem obchodu jsem byla upozorněna, že část zboží není skladem a že mi bude doručeno později a uhradím znova dopravu. Jelikož jsme zboží potřebovali co nejdříve, přistoupila jsem na tuto možnost. Doufám, že část objednaného zboží dojde brzy (nástavec na stříhání živých plotů).

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a trpělivost. V tuto chvíli byste již měla mít všechno objednané zboží u Vás. Budeme se těšit na případnou další objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz

21.08.2017 zde

rychlost

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

21.08.2017 Mirek

Rychlost a spolehlivost

Maximálně spokojen

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

12.08.2017 laka

bezproblémový nákup, jen tak dále....

08.08.2017

Nevím o nevýhodách tohoto obchodu :) Super komunikace, přehlednost, rychlost,.... samá plus :)

07.08.2017 Růžička L.

Dodržení dodací lhůty Perfektní komunikace Super obchod Spokojenost

Zatím nic uvidíme jak dorazí zboží

07.08.2017

+ dobrý sortiment

03.08.2017

Zboží dorazilo nekompletní. Po telefonické urgenci (v den dodání) mi bylo to, co chybělo, s omluvou dodáno druhý den kurýrem přímo domů (původní objednávka byla k osobnímu vyzvednutí na pointu). Chybička se může stát, byla perfektně napravena - proto obchod doporučuji.

03.08.2017 Malířství EDA

Přehlednost profesionálniho nářadí slušné ceny celková flexibilita

Zatím žádné

03.08.2017

Vstřícnost personálu

01.08.2017

Rychlost a spolehlivost

28.07.2017 MirekD.

Kamenná prodejna v dosahu MHD Možnost parkování

Široký výběr za slušné ceny a slušnou kvalitu. Na své si ale přijde i "profi" zákazník ...

14.07.2017

Zatím jsem videozvonek neinstaloval.

01.07.2017

Poloha obchodu ve meste

30.06.2017

rychlost,bezproblémová komunikace

25.06.2017 V.bobcik@atlas.cz

Dobré ceny.

Dobrá komunikace s obchodem.Rychlé dodání zboží. Doporučuji.

19.06.2017

Návod na sestavení je strašný.Kdybych nebyl kutil, tak to nesestavím.

10.06.2017 MIPE

přehlednost, dobré ceny

doporučuji

01.06.2017 Zbynek

Balík na stanovenou uloženku

Nevím

Dobrý nákup

31.05.2017

tento obchod doporučuji. mnou objednané zboží nebylo skladem a z obchodu mi tato skutečnost byla brzy telefonicky sdělena spolu s termínem naskladnění a doručení. tuto část hodnotím tedy velice pozitivně. co ovšem nemohu hodnotit pozitivně je doprava zboží. v e-mailu potvrzujícím odeslání nebyla žádná informace o dopravci ani kontakt na něj. nemohl jsem tedy např. sledovat pohyb zásilky, i když byl dopravcem PPL, který tuto službu nabízí. vyloženě negativně musím hodnotit samotného dopravce, který se mi neozval předem, že již doručuje zboží, jak bývá běžné. volal mi až ve chvíli, kdy nemohl nalézt adresu, na kterou bylo zboží doručováno a spoléhal se na to, že na uvedené adrese budu čekat celý den na převzetí zboží. pokud obchod zlepší dopravní servis nebude problém pro mne dát mu v budoucnu plné hodnocení, nyní to bohužel možné není.

Dobrý den, Omlouváme se za dopravce PPL, objednaný plechový domek šel rovnou z distribučního skladu a byla chyba, že se Vám řidič neozval předem před dodáním zásilky. Další chybou je, že nám distribuce neposlala kód pro sledování zásilky, toto budeme řešit, aby byl náš zákazník dobře informován, co se děje s jeho zásilkou (u ostatních dopravců toto máme zajištěno). Děkujeme za upozornění a Váš nákup u nás. S pozdravem tým JADAL.cz

26.05.2017

Rychlost

Žádne

20.05.2017 slivovice

levné zboží

žádné

nebojte se tam nakupovat

18.05.2017 Bedřich

je ok

nejsou

je ok

16.05.2017 Mirek

Nabídka zboží, které jinde nenabízí a navíc za přijatelné ceny. Perfektní dostupnost MHD, z Prahy 6 za 20 minut.

Na nic jsem nepřišel.

Doporučuji.

10.05.2017 Štěpánek

Dobrá komunikace a rychlé dodání zboží Protože jsem našel výrobek, který jsem potřeboval

Zkušenosti velmi dobré Doporučují všem ostatním

10.05.2017 kutil

velký sortiment výběru

nevím

spokojenost

25.04.2017 Zdenek

nákup z domova

24.04.2017 P Bajer

ochota komunikace

nemá slabiny

doporučuji

23.04.2017 M. Hrádek

Seriozní jednání, slušná cena.

Spokojenost, doporučuji.

18.04.2017 Karel

levnější zboží ve srovnatelné kvalitě

zatím nevím

Doporučuji

18.04.2017 Karel

Obchod mohu doporučit, byl jsem spokojen

18.04.2017

přehlednost obchodu přijatelné ceny

nevím o žádných

příznivé ceny rychlost dodání

16.04.2017

Možnost osobního odběru

Nevím

Doporučuji

16.04.2017 Petr Balíček

Ochoda, a velmi kvalitní přístup

žádné

Super obchod a ochodní prodejci. Těším se další spolupráce.

08.04.2017 jirka

hodne zboí od firmy bosch

dobry

05.04.2017 Pavel Jedlička

Co říkají, že je skladem, skladem opravdu je!!!

Že to není moje firma?

Jen tak dál.....

03.04.2017 Radka

vše proběhlo k naprosté spokojenosti :-)

31.03.2017

Vše perfektní

Doporučuji

31.03.2017 nino

+++++

žiadne

+++++

28.03.2017 Líba

Komunikace s obchodem na výtečnou. Ihned odeslali náhradní součástku. Tímto děkuji.

27.03.2017 Jaroslava

Od nakupu,az po doruceni,vyborne!

22.03.2017

-

zatím jsem nezjistil

doporučuji

13.03.2017

Prehlednost, uzasna rychlost, v takovychto pripadech pisi ,, vsechny ctyri palce nahoru,,

Doporucuji

13.03.2017

rychlost dodání

07.03.2017 Dym

blízké výdejní místo

ještě nevím

solidní

03.03.2017 HonzaK

Rychlost vyřízení objednávky

horší orientace v nalezení prodejny Praha

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Co se týká umístění prodejny, veškeré informace, včetně mapy, fotografií prodejny a odbočky do areálu, dostává každý zákazník do mailu. Dále je to vyobrazeno na našich stránkách v záložce "O nás, Kontakty": https://www.jadal.cz/cz-texty-6.html . S pozdravem Tým JADAL.cz

03.03.2017 Jarda Pardubice

Dobrá cena,rychlé dodání

Doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

12.02.2017

velký výběr zboží rychlost cena

o ničem nevím

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

11.02.2017

-

-

-

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

09.02.2017 EL

výběr zboží,dobré ceny,ochotní

Občas o něco delší dodací lhůty

Zatím celkem spokojenost,mohu doporučit.Jen ve dvou případech zboží dodáno později než bylo deklarováno(do 24h. nedodali)

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Za mírné prodlení dodání zboží se omlouváme, budeme se snažit to příště napravit. S pozdravem tým JADAL.cz

30.01.2017

Přehledný web, dobře ceny.

Dobrý obchod.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

24.01.2017 Nezmar

ceny - sortiment - rychlost dodání

nemá

ceny - sortiment - rychlost dodání - OK

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

23.01.2017 noli

Pohodlný nákup z kanceláře

Pro mne žádné

Pohodlí a kvalita.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud budete zase něco potřebovat, neváhejte se na nás obrátit! ;-) S pozdravem tým JADAL.cz

23.01.2017 Gotch4

Vše v naprostém pořádku a vysavač funguje skvěle + 3 roky záruka.

18.01.2017 Vlastimil

Výběr a nákup zboží z pohodlí domova

O žádných nevím

Zboží jsem objednal těsně před vánocemi. Zástupce obchodu mi ihned druhý den zavolal, že uvedené zboží nemají momentálně na skladě a že jej musí objednat. Vzhledem k tomu, že se blíží konec roku bude ale dodávka zboží trvat zřejmě o něco déle, zda i přesto trvá moje objednávka. Objednávku jsem potvrdíl. Zboží dorazilo po novém roce ještě dříve než bylo avizováno. Ryclá a jednoduchá komunikace. Naprostá spokojenost se službami tohoto obchodu. Všem velice doporučuji!!!

07.01.2017 Jana

Rychlé jednání, velký výběr a dobré ceny

žádné nemá

Mohu jen doporučit

03.01.2017 Pepa

Supr přístup prodejců

Neznám žádnou

Jděte tam a budete spokojeni.

26.12.2016

+ Reálné dodací lhůty + Výborná komunikace (sms + email)

- Eshop je trošku pomalý

Bezproblémový obchod, doporučuji

25.12.2016

Spokojnost, vrelo odporucam.

22.12.2016 TK

Vyšli mi vstříc s urychlením dodání zboží. Tímto jim děkuji.

17.12.2016 Josef

rychlost

nevím

Super

05.12.2016 Stašek

Super komunikace a rychlosti dodání a ti již na druhý den

Nevím

Přijatelné ceny,ochota,rozmanitost zboží,r rychlost dodání

30.11.2016 Olga

Doporučuji

22.11.2016 FUKMA a.s.

komunikace v případě problému, jmenovitě pan Jakub Vlachý se velmi snažil mi vyhovět s alt. dopravou objednaného zboží..

doprava zboží dopravci, zejména Česká Pošta

jsou v vpohodě

21.11.2016 Filip

ochota prodejce poradit a řešit i složité věci výborná cena rychlost

Zboží jsem potřeboval rychle sehnat i když ho neměli na skladě našli způsob jak mi ho dodat do dvou dnů ke mně domů. všem doporučuji

20.11.2016

Cena

Doporučuji!!!

13.11.2016 Vladimír

Rychlost a cena

Nic

Dobrý obchod

11.11.2016 Jan

Má zboží skladem, když to deklaruje . Oproti jiným.

O žádnych nevím

To co uvádějí platí. Jen jím trochu škodí přepravci, kteří ani nenapišou, že k vám zboží vezou??Česká pošta !!

04.11.2016 Mirek

Vsobotu obědnano zboží.v pondělí volaly z obchodu že není ani na centralním skladu a že bude až další tyden.Rychlá informace z obchodu kdy ho dodají a jestli počkám nebo chci stornovat obědnávku,ne jak jinde že se ani neuráčejí dát vědět a člověk čeká a čeká a nic se neděje.Na zboží jsem si počkal a jsem spokojen,zboží dorazilo jak řekli.

01.11.2016

Zastoupení kvalitního nářadí. Ochota personálu

Nic

Vysoká spokojenost.

28.10.2016 Skalický

Kvalitní značkové zboží za dobré ceny, možnost převzít zboží také na úložence.

Nenašel jsem v nabídce levnější nářadí, např. vrtáky značky EXTOL

Doporučuji

28.10.2016 Chobotano

Vše ok.

24.10.2016 J. Zita

Rychlá komunikace jednoduché objednání dobre ceny

22.10.2016 Raben

Rychlost

Nenasel jsem zadnou

Pecka

19.10.2016

ok

14.10.2016 dzingis

kulantnijednani

100bodů

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

14.10.2016 Filmar

Rychlost - jeden den objednání, druhý den vyzvednutí.

Spolehlivý e- shop s rychlým dodáním.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

10.10.2016 Lenka Nováková

Vše v pořádku, dobrá cena.

Omylem jsem objednala jiné nože do hoblovky, než jaké manžel potřebuje, zjistili jsme až po rozbalení doma. Úplně bez problémů mi objednávku stornovali, nože jsem zaslala zpět a peníze mi vrátili na účet. A dokonce včetně poštovného. Byli milí a ochotní. Mohu JEN DOPORUČIT.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Možnost vrácení zboží do 14 dnů je u nás samozřejmostí. S pozdravem tým JADAL.cz

06.10.2016

Dobrá cena

Žádné jsem nenašla

mohu jen doporučit

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. S cenami se snažíme být pro zákazníky co nejpříznivější. Každý spokojený zákazník nás motivuje do další práce se zlepšovat. Děkujeme! S pozdravem tým JADAL.cz

05.10.2016 kenny

rychlost dodávky

nemá

vřele doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ještě ho ten den vyexpedovat, aby zákazník zbytečně nečekal. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

04.10.2016

nevím

doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

03.10.2016 Jendaj

Doporucuji.

27.09.2016 Zdeněk Kramoliš

Rychlost dodání

26.09.2016

Cena, Sortiment

doporučuji, než vyrazíte do Hobby marketu, podívejte se na cenu Jadal.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. S cenami se snažíme být pro zákazníky co nejpříznivější. Děkujeme! S pozdravem tým JADAL.cz

15.09.2016

Profesionální přistup, pozitivně hodnotím i vyřízení reklamace.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

13.09.2016 David

vše ok

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a za objednávku u nás. S pozdravem tým JADAL.cz

Copyright © www.jadal.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.jadal.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace