EUR

Recenze obchodu JADAL.cz

24.07.2024

Rychlost odeslání.

22.07.2024

Rychlé dodání 2 dny.

14.07.2024

Rychle vyrizeni objednavky

12.07.2024

Vse ok

08.07.2024

rychle doručeno příjemná obsluha dobrá komunikace během dodání

06.07.2024

vše o.k.

02.07.2024

Byl to první nákup a je plná spokojenost. Budu doporučovat Zadina

01.07.2024

Vše proběhlo v pořádku

26.06.2024

ok

23.06.2024

Ok

19.06.2024

Velký výběr a rychlé dodání zboží.

Dobrý den, děkujeme Vám za hezkou recenzi našeho obchodu a za nákup nástrčných hlavic Narex. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho vyexpedovat ještě v den objednávky. Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

18.06.2024

asi nejrychlejší eshop co jsem zažil.

Dobrý den, děkujeme Vám za hezkou recenzi a zanákup v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho vyexpedovat ještě v den objednávky. Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

10.06.2024

rychlost doručení široké možnosti způsobu dopravy cenově příznivá doprava

Obchod JADAL.cz podle mého názoru nabízí možnost jednoduše zvolit z vícero způsobů dopravy, podle vlastnosti zboží. Přitom u menšího sortimentu není problém zvolit opravdu levnou dopravu nebo osobní vyzvednutí na prodejně.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup HEPA filtru Bosch v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho hned vyexpedovat, abyste ho dostal následující den ;-) . Nabízíme spousty výdejních míst právě kvůli příznivé ceně dopravy (55 Kč). Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

06.06.2024

Rychlost Příjemná obsluha Blízkost MHD Šíře sortimentu

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup v naší kamenné prodejně. Jsme moc rádi, že jste spokojený. Přejeme hezký den. S pozdravem tým JADAL.cz.

05.06.2024

blesková komunikace a doručení

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho hned vyexpedovat, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

02.06.2024

Very good price

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup v našem e-shopu. Ceny se snažíme nastavit tak, aby byly atraktivní. S pozdravem tým JADAL.cz.

02.06.2024

Nakupoval jsem zde poprvé - spolehlivý obchod, výborná komunikace, rychlé doručení zboží.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup uhlíků Makita v našem e-shopu. Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

28.05.2024

rychlé dodání

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup příslušenství k wapce Michelin v našem e-shopu. Zásilku jste měl na výdejním místě hned druhý den ;-)- S pozdravem tým JADAL.cz.

08.05.2024

Rychlé dodání.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho hned vyexpedovat, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

06.05.2024

neuvěřitelně rychlé dodání

02.05.2024

Rychlé doručeni

02.05.2024

nic

02.05.2024

není

Rychlost vyřízení objednávky.

24.04.2024

Bohatý sortiment, parkování před obchodem

24.04.2024

Velký výběr zboží, zajímavé ceny, rychlé dodání

23.04.2024

bleskurychlost

trochu komplikované parkování, ale lze to zvládnout

18.04.2024

+++

11.04.2024

Vše OK. A rychle.

07.04.2024

spokojen

02.04.2024

skvela omunikace vrele doporucuji

01.04.2024

Velký výběr a rychlé dodání

28.03.2024

Rychlost dodání.

27.03.2024

Rychlé a bezproblémové dodání zboží. Zboží-čerpadlo kvalitně zabaleno.

26.03.2024

rýchlost dodania

23.03.2024

Super!Rýchle dodanie!

21.03.2024

profesionální přístup

žádné

skvělá komunikace, rád zde nakupuji

17.03.2024

Zabezpečenie na Slovensku doporučeného, ale nepredávaného tovaru, bez potreby návštevy kamennej predajne.

15.03.2024

Rychlost dodani Dobré ceny

13.03.2024

Všechna starší videa na youtube ukazují v porovnání s dražšími modely bosch apod. nedokonalosti, vůle, špatný řez, prohnutá spodní ližina ale v sučasnosti jsou všechny tyto nectnosti odstraněny a už se to neřadí do kategorie hobby ale poloprofes. nářadí. Za mě spkojenost.

11.03.2024

spolehlivost

10.03.2024

Nad míru spokojen.

03.03.2024

dobrý

25.02.2024

Vše rychle vyřízeno.

23.02.2024

přehledné stránky, rychlé dodání

13.02.2024

Rychlost, spolehlivost Kvalitní produkt

12.02.2024

Vše proběhlo rychle a na profesionální úrovni.

09.02.2024

Rychle vyřízení

05.02.2024

Vše o.k.

25.01.2024

++

24.01.2024

dobré ceny rychlost doručení dostatečná nabídka kurýrních služeb

16.01.2024

V obchdě jsou velmi ochotní, komunikativní a plní sliby.

10.01.2024

Rychlost,příjemná obsluha,cena

Nic

07.01.2024

Vše jak má být

02.01.2024

Velmi rychle odeslané zboží.

30.12.2023

Velmi vstřícné jednání, doručení ihned po objednávce bez závad. Vřele doporučuji

29.12.2023

bleskurychlé odeslání

27.12.2023

Když jsem si šla vyzvednout zásilku do boxu, po otevření boxu byla schránka prázdná. Vše jsem řešil nejdříve s přepravcem, pak s obchodem. Nemohu si stěžovat ani na jednu stranu, všichni byli vstřícní, ale bylo to velmi zdlouhavé. Každý krok se řešil min týden. Dopravce po týdnu prohlásil zásilku za ztracenou a obchod čekal na vyjádření obchodu, že ztracenou zásilku zaplatí. Takže po měsíci jsem se své zaplacené zásilky dočkala.

24.12.2023

Rychlost

Mohla být lepší komunikace (zaplaceno, odesláno)

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jen prosím nerozumíme kritice "Mohla být lepší komunikace (zaplaceno, odesláno)". Potvrzení o zaplacení objednávky se Vám ukáže automaticky hned po online platbě prostřednictvím GOPAY platební brány. Dále jste byl e-mailem informován o každém našem kroku: 14.12.2023 10:54 - Přijatá objednávka, 14.12.2023 11:41 - Připravena k expedici, 14.12.2023 15:16 - Odeslaná + jste obdržel další 2 e-maily od dopravce (že od nás obdržel zásilku a že Vám jí veze) + dopravce poslal sms s kontaktem na řidiče. Děkujeme za pochopení. S pozdravem za tým JADAL.cz Jakub Vlachý.

15.12.2023

Dodání zboží "Antikorozní ochrana na bázi nanotechnologie Nanoprotech GPN Anticor Professional - 300ml (GNPAPRO300)" bylo na vyhledávačí doporučeno, včetně dopravy, jako nejlevnější. Doprava a výběr z výdejního boxu mi vyhovoval nejlépe.

Vše bylo OK.

07.12.2023

ochotný personál

06.12.2023

Rychlé vyřízení objednávky

06.12.2023

Můj první obchod, zboží přišlo v pořádku a precizně zabalené.

05.12.2023

Vše v pořádku, rychlé dodání

05.12.2023

Nákup v pohodě z domova

27.11.2023

Jelikož to byl první nákup, mám jen jednu zkušenost. Velmi dobrou!

21.11.2023

Maximální spokojenost s popisem dopravního spojení na prodejnu a s rychlostí vyřízení mojí objednávky.

21.11.2023

rychlé odeslání neobvyklý náhradní díl skladem

18.11.2023

Dobrá komunikace s obchodem. Zboží přišlo v pořádku do dvou dnů.

Nic

17.11.2023

Přehled, rychlost dodání do pár minut jejich dopravou, ochota,komunikace když sem dal špatně adresu atd určitě super obchod

11.11.2023

Objednané dorazilo v pořádku a rychle.

Vše OK, možnost volby dopravy.

03.11.2023

Fungovalo jak mělo.

28.10.2023

Rychlé vyřízení

Nemám

25.10.2023

sortiment výborná komunikace

24.10.2023

Všechno v pořádku.

17.10.2023

Bylo to poprvé a jsem spokojen

17.10.2023

Zboží skladem ihned k vyzvednutí Ochotný prodejce poradit

Všem doporučuji

12.10.2023

spolehlivost

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup uhlíků Scheppach v našem e-shopu ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

09.10.2023

kvalitní výrobky, velmi dobrá komunikace

nic

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup v našem e-shopu ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

07.10.2023

Rychlost dodávky, bez problémů

Vše v pořádku.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup trysky Riwall v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho hned vyexpedovat, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

03.10.2023

Doručení následující den po objednání.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup uhlíků Scheppach v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho vyexpedovat co nejdříve, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

01.10.2023

Rychlé vyřízení a dodání objednávky.

Nic.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a nákup plynových kamen Meva v našem e-shopu. Zboží bylo skladem, takže jsme ho hned vyexpedovali, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

26.09.2023

Velký výběr zboží a supr rychlé doručení Nevýhoda žádná

V obchodě radost nakupovat

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a nákup lepidla SILATERM v našem e-shopu. Pokud máme zboží skladem, snažíme se ho vyexpedovat v den objednávky, abyste ho dostal následující pracovní den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

25.09.2023

Obchod super v 09,00 hod. jsem objednal a v 12,30 hod osobně odebral. Jste super obchod a kamna jsem doporučil známemu.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a nákup plynových kamen Meva v našem e-shopu. Kamna jsou skladem na prodejně, takže není žádný problém si je vyzvednout pár minut po objednání ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

19.09.2023

Ráno jsem objednal a druhy den zboží dorazilo. Rychlost a spolehlivost- doporučuji

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a nákup plynových kamen Meva v našem e-shopu. Zboží bylo skladem, takže jsme ho hned vyexpedovali, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

19.09.2023

skvělá komunikace, rychlost vyřízení, dobré ceny nic

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a nákup těsnění PARKANEX v našem obchodu. Těsnění je skladem na prodejně, takže není žádný problém si ho vyzvednout pár minut po objednání ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

13.09.2023

rychlost a ochota

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a nákup olejového kompresoru ABAC v našem e-shopu. Zboží bylo skladem, takže jsme ho hned vyexpedovali, abyste ho dostal následující den ;-) . Budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

10.09.2023

Nejde motor hlásí chybu Nemůžu si užívat masáže

Dobrý den, bohužel hodnotíte výrobek nikoliv náš obchod. Po kontrole jsme zjistili, že jste zboží vyreklamovala a vše proběhlo hladce a výrobek máte zpět zcela v pořádku. S pozdravem tým JADAL.cz.

09.09.2023

Rychlé dodání. Příznivá cena.

07.09.2023

Bezproblémový obchod

06.09.2023

Rychle odesláno Výborně zabaleno

05.09.2023

Vynikajúca komunikácia a rýchlosť dopravy.

04.09.2023

Vše proběhlo v pořádku včetně dopravy do Alzaboxu.

28.08.2023

bleskové dodání

musím pochválit bleskové dodání

25.08.2023

Jsem velice spokojená nemám nač si stěžovat zaměstnanci velice příjmení , ochotní a dovedou poradit když je nějaký problém .Děkuji

25.08.2023

rychlé a solidní jednání a termín vyzvednutí

nic

dobrá cena, rychlá reakce a dodávka, profesionální přístup

24.08.2023

Velmi rychlé doručení, vše v pořádku bez prodlení a jakýchkoliv problémů.

22.08.2023

Ochota, rychlost, doprava

Objednávku jsem provedl po telefonu s ochotným panem Vlachým a hned druhý den jsem měl kamna doma. Ještě dodám, že bylo parádně zabaleno. Za mě mohu obchod jen doporučit.

17.08.2023

masivní provedení obsahuje hodné dílů a spojek vč. nějakého bypasového ventilu rozebíratelné s možností výměny některých částí při poškození ohřívá dostatečně a o vytékající vodu jenž se naakumulovala se neopaříte jako u plochých gumových ohřívačů

14.08.2023

rychlost, vstřícnost, komunikace

08.08.2023

Bylo to rychle