EUR

Recenze obchodu JADAL.cz

22.09.2022

eshop mohu pouze doporučit, nakupuji pravidelně ochota s vstřícnost

14.09.2022

Široký sortiment Výborná komunikace

11.09.2022

rychlost, dostupnost

není

rychlost, dostupnost

09.09.2022

pomalejší dodání

07.09.2022

+++ ---

02.09.2022

měli, co jsem potřeboval rychle dodáno

02.09.2022

Levný a rychlé dodání.

31.08.2022

Velmi rychlé dodání Bezpečně zabalené

29.08.2022

rychlost a dostupnost zboží

není

rychlé dodání, kvalitní výrobek

26.08.2022

Rychlá reakce na obj. a dodání zboží.

23.08.2022

Přehledný web Zboží skladem Dobré ceny

23.08.2022

Bezproblémová komunikace.Zboží dodáno v co nejkratším termínu.

19.08.2022

Rychlá komunikace Možno vyzvednout téměř okamžitě po telefonické domluvě. Milý a ochotný personál Oceňuji i možnost pomoct naložit centrálu do auta.

Rozhodne bych nakoupil znovu pokud bych potřeboval. Obchod doporučuji.

18.08.2022

Rychlost X

O

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a doufáme, že náhradní pistole k VT čističi Michelin funguje jak má ;-). Budeme se těšit na případný nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

14.08.2022

Rychlé dodání zboží

nic

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Postřikovače SOLO máme téměř vždy skladem a tak můžeme ihned expedovat ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

13.08.2022

Rychlé vyřízení objednávky, příjemný personál

Dobrý den, moc děkujeme za pěknou recenzi. Náhradní brusné desky do vibračních brusek obvykle držíme skladem, takže i expedice je velmi rychlá ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

10.08.2022

Jediný, který měl v danou dobu filtry k vířivkám NETSPA

Dobrý den, děkujeme za moc hezké hodnocení a jsme rádi, že jste u nás sehnal kartušové filtry do Vaší vířivky, které standardně držíme skladem ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

06.08.2022

vše ok

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a doufáme, že náhradní vypínač funguje jak má ;-). Budeme se těšit na případný nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

06.08.2022

Nabíjí, je to obdoba k pilce Keo. Má stejné parametry. Obchod je asi jediný v Praze, kde se dá koupit

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jsme Vás potěšili ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

02.08.2022

Rychlost ode a dodání

31.07.2022

good nic

25.07.2022

Naprostá spokojenost a rychlost

25.07.2022

Vše proběhlo v pořádku - tak jak má být.

25.07.2022

Vše proběhlo OK.

24.07.2022

Vše ok

22.07.2022

Rychlost vyřízení objednávky, možnost osobního vyzvednutí

16.07.2022

Vstřícnost, ochota

06.07.2022

Výborně udělané stránky, přehledné. Telefonická komunikace velmi vstřícná.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení obchodu a našich stránek. Přejeme hezký den. S pozdravem tým JADAL.cz.

05.07.2022

Již druhý den jsem obdržel zásilku.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať vám skládací rudl dobře poslouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

04.07.2022

Rychlé dodání, zboží přišlo v pořádku, vše perfektní!

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a budeme se těšit na případnou další objednávku ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

28.06.2022

Vše bez problémů - OK !!!!!

Žádnou jsem nezaznamil ,jsem velmi spokojeny

Dobrý den, děkujeme za moc hodnocení a budeme se těšit na případnou další objednávku ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

27.06.2022

Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky

Dobrý den paní Leo, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Přejeme krásné léto a budeme se těšit na případnou další objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz.

27.06.2022

velký výběr, včasné dodání, odborně poradí

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a přejeme ať Vám aku vrtačka Makita dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

26.06.2022

OK

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a přejeme ať Vám s novým postřikovačem zahrada jen kvete ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

23.06.2022

dobrá komunikace

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme hezký den a budeme se těšit na případnou další objednávku ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

22.06.2022

byli rychlí

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Ať Vám nabíječka Bosch dobře poslouží! Přejeme hezký den a budeme se těšit na případnou další objednávku ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

16.06.2022

Velmi jsem ocenila vstřícnost a serioznost přijednání i během celé obchodní transakce. Děkuji Jana Janecká

Dobrý den, moc děkujeme za velmi hezké hodnocení našeho obchodu. Ať Vám nová strunová sekačka na trávu dělá jen radost! Přejeme hezký den a budeme se těšit na případnou další objednávku ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

15.06.2022

rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať vám postřikovač SOLO dobře slouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

13.06.2022

Brzké dodání

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať vám aku postřikovač SOLO dobře slouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

13.06.2022

Rychlé vyřízení, vše v naprostém pořádku

Nic

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať vám postřikovač SOLO dobře slouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

11.06.2022

Promptné vybavenie zákazky

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. Přejeme hezký den. S pozdravem tým JADAL.cz.

08.06.2022

Skvěla komunikace

07.06.2022

Vše proběhlo v pořádku

03.06.2022

rychlost

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojený. Přejeme ať Vám tepelné čerpadlo dobře slouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

31.05.2022

rychlé jednání

nic

Spokojenost a rychlost vyřízení

Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání, což byl Váš případ. Budeme se těšit na případnou další objednávku! S pozdravem tým JADAL.cz.

30.05.2022

Rychlé, seriózní

Dobrý den paní Evo, velice děkujeme za pékné hodnocení. Užijte si novou solární sprchu! Budeme se těšit na případnou další objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz.

29.05.2022

Vše v nejlepším pořádku, zboží jsem objednala dle recenzí, že strany obchodu rychlý a bezproblémový servis.

Dobrý den, velice si vážíme každé pozitivní recenze, moc děkujeme! Jsme rádi, že jste spokojená. Přejeme ať Vám nové postřikovače dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

24.05.2022

Vše v pořádku

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi a přejeme Vám ať si užíváte bazénu s novým tepelným čerpadlem! ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

23.05.2022

Přehledné stránky, rychlé vyřízení objednávky.

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Jsme rádi, že jste na našich stránkách přehledně našel to, co jste hledal. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho nebo připravíme na prodejně v den objednání ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

19.05.2022

Dobrá komunikácia rýchle doručenie

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

16.05.2022

výborná komunikace

Dobrý den, moc děkujeme za pěknou recenzi našeho obchodu, velice si toho vážíme! Jsme rádi, že jste spokojená. Přejeme ať Vám nové tepelné čerpadlo dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

15.05.2022

Rychlost

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu a přejeme Vám ať si užíváte bazénu s novým tepelným čerpadlem a UV sterilizátorem ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

10.05.2022

Velmi rychlé dodání náhradného dílu.

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

08.05.2022

Ok

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Ať vám pytle do vysavače dobře slouží a budeme se těšit na další nákup ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

05.05.2022

Rychlost, komunikace, žádný problém.

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání ;-) Přejem Vám ať je práce s novou excentrickou bruskou radostí. S pozdravem tým JADAL.cz.

03.05.2022

Rychlost dodání, spolehlivost.

Žádnou nevidím.

Dobrý den, moc děkujeme za velmi hezké hodnocení našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání ;-) Přejeme ať Vám nová sekačka dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

26.04.2022

siroky sortiment

Dobrý den, velice děkujeme za pěknou recenzi. Jsme rádi, že jste si vybral právě náš obchod a našel jste to, co jste potřeboval. Budeme se těšit na případný další nákup! ;-) Děkujeme, s pozdravem tým JADAL.cz.

24.04.2022

Spokojenost.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste s námi spokojený. Ať Vám nabíječka a akumulátor dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

23.04.2022

+ Celková spokojenost s obchodem

Dobrý den, velice si vážíme každé pozitivní recenze, moc děkujeme! Jsme rádi, že jste spokojený. Přejeme ať Vám nový postřikovač dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

23.04.2022

Rychlost

Nic

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Doufáme, že Vám stěhovací podvozek pomohl! ;-) Budeme se těšit na další případnou objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz.

19.04.2022

Vše ok

Vše ok

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený! S pozdravem tým JADAL.cz.

16.04.2022

blesková reakce a rychlé dodání zboží

Přepravce, Česká pošta přivezla balík překlopený, přestože bylo napsáno NEKLOPIT.

Dobrý den, moc děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Bohužel se občas stane, že dopravce ignoruje popisky na krabici. Naštěstí se ale nic nestalo a doufáme, že tepelné čerpadlo slouží jak má ;-) Užívejte bazénu! S pozdravem tým JADAL.cz.

13.04.2022

Ještě jsme nepoužili,těším se na práci s postřikovačem

10.04.2022

rychlé

Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání. Budeme se těšit na případnou další objednávku! S pozdravem tým JADAL.cz.

07.04.2022

Rychlost,ochota a dobrá rada

Nic

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a přejeme ať vám oleje dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

06.04.2022

Vyřízení objednávky a dodání objednaného zboží velmi rychle.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení a jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať vám hoblíkové nože dobře poslouží ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

02.04.2022

Dobrý výběr Rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení. Užijte si novou teleskopickou trubku k vašemu postřikovači a budeme se těšit na případný další nákup! S pozdravem tým JADAL.cz.

30.03.2022

Bohužel jsem si uvědomil, že již objednané a zaplacené zboží mi nevyhovuje. Obchod reagoval velmi vstřícně a rychle. Peníze mi byly vráceny ještě ten den.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. To se občas stane, že člověk objedná špatné zboží a není problém objednávku zrušit. S pozdravem JADAL.cz.

25.03.2022

rychlé vyřízení objednávky; zboží došlo kvalitně zabalené, aby se nepoškodilo; objednáno více položek - dodávka přesně podle objednaného zboží; nelze nic vytknout

Dobrý den, velmi děkujeme za hezké hodnocení. Než zboží vyexpedujeme, obsah objednávky několikrát kontrolujeme, skladník se pak snaží zboží zabalit tak, aby jsme nemuseli řešit reklamaci u dopravce ;-). Přejeme ať vám horní frézka dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

23.03.2022

vsetko prebehlo bez problemov

vsetko ok, expedicia bez problemov, dorucenie na Slovensko samozrejme trva o jeden den navyse s tym treba pocitat,

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Ano, expedice na Slovensko trvá obvykle 2 pracovní dny (uvádíme to i na našich stránkách a v potvrzení objednávky). S pozdravem tým JADAL.cz.

14.03.2022

Rychlé a bezproblémové dodání.

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem a objednávka přijde do 13h, expedujeme ho v den objednání. Přejeme ať Vám hliníkové schůdky dobře slouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

10.03.2022

Ceny

Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi našeho obchodu. Co se týká cen produktů, snažíme se :-) . Až Vám kartušové filtry dojdou, nebo byste potřeboval cokoliv dalšího, neváhejte se na nás opět obrátit ;-) . Děkujeme, s pozdravem tým JADAL.cz.

09.03.2022

Ryclé jednání,přehledné velmi dobré

Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi. Snažíme se upravovat e-shop tak, aby byl pro naše zákazníky co nejpřívětivější jak cenami tak zvhledem ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

08.03.2022

velmi rychlé doručení

03.03.2022

Široký sortiment zboží Velmi dobré ceny Možnost osobního odběru s možností zaparkování Pravdivé informace o skladových zásobách Velice ochotný personál, který umí vždy poradit a dobře se orientuje v produktech, které nabízí

Opakovaně nakupuji v tomto obchodě, pro firmu i pro soukromé účely a vždy jsou mi poskytnuty maximálně profesionální služby, včetně poradenství a přitom ceny jsou velice příznivé. Z tohoto důvodu nemám důvod navštěvovat jiný obchod.

Dobrý den, moc děkujeme za pěkné hodnocení našeho obchodu! Jsme velice rádi, že jste s námi spokojený a že se k nám rád vracíte. Budeme se snažit udržet Vaší přízeň ;-) . Přejeme ať se Vám s novou aku vrtačkou dobře pracuje! S pozdravem tým JADAL.cz.

03.03.2022

Rychle a velmi mile jednání

Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit na případnou další objednávku! S pozdravem tým JADAL.cz.

01.03.2022

rychlost dodání

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojený. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať si práci s novou pásovou bruskou užíváte ;). S pozdravem tým JADAL.cz.

22.02.2022

nakupuji bezxchozeni po obchode

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi a přejeme ať Vám plech pod kamna dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

22.02.2022

rychlost dodání, komunikace

Dobrý den, velice děkujeme za hezkou recenzi. Přejeme ať se Vám s novými vodováhami a metrem dobře pracuje a budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz.

21.02.2022

Rychlé jednání Komunikace

Nic

Dobrý den, děkujeme za velmi pěknou recenzi. Přejeme, ať Vám tepelné čerpadlo dobře poslouží a užijete si koupací sezónu co nejdéle ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

20.02.2022

firma je OK, SLUŠNOST A OCHOTA

Dobrý den, velice děkujeme za pěknou recenzi. Doufáme, že jste se stavebními kozami spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem JADAL.cz.

17.02.2022

Vše co jsem potřeboval bylo skladem přehledný web

Dobrý den, děkujeme za velmi hezkou recenzi. Přejeme Vám příjemnou práci s novými vrtáky SDS-Plus a budeme se těšit na další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

16.02.2022

Přehledný web, rychlost, cena Prodejna je blízko MHD

Dobrý den, moc děkujeme za pěknou recenzi a přejeme, ať Vám filtry do mobilní vířivky co nejdéle vydrží! ;-) S pozdravem tým JADAL.cz.

12.02.2022

Rychle, jasně, přehledně

Dobrý den, děkujeme za pěknou recenzi a jsme rádi, že se Vám u nás dobře a přehledně nakupovalo ;-). S pozdravem tým JADAL.cz.

12.02.2022

Vše rychle doručeno

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojená. Pokud je zboží skladem, snažíme se expedici neoddalovat a odesílat ještě ten samý den od objednání. Přejeme ať Vám sáčky do vysavače dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

12.02.2022

Rychlé dodání a pomoc s výběrem vhodného produktu.

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi, když můžeme, rádi poradíme a skladové zboží se snažíme expedujovat v den objednání. Užijte si novou pistoli k Vaší wapce a budeme se těšit na případnou další objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz.

10.02.2022

Velmi rychlá reakce (jednání i info o doručování-doručení).

Dobrý den, děkujeme za velmi pěknou recenzi. Přejeme, ať Vám tepelné čerpadlo dobře poslouží a užijete si koupací sezónu co nejdéle ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

06.02.2022

Rychlé doručení.

Dobrý den, děkujeme za doporučení našeho obchodu a doufáme, že jste s krytem a podložkou k vířivce spokojený. Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz.

04.02.2022

velmi rychlé dodání

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se expedici neoddalovat a odesílat zboží ještě ten samý den od objednání (pokud je zboží skladem). Přejeme ať Vám ventilátor na kamna dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

28.01.2022

Rychlost

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi našeho obchodu. Pokud máme zboží skladem, většinou hned expedujeme. Přejeme ať Vám brusná deska dobře poslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

26.01.2022

Profesionální přístup, rychlé dodání zboží, obratem vyřízena reklamace.

Dobrý den, děkujeme za velmi pěknou recenzi. Rychlé dodání zboží, řešení reklamací a hlavně spokojenost zákazníka je naší prioritou. Přejeme, ať Vám tepelné čerpadlo dobře poslouží a užijete si koupací sezónu co nejdéle ;-) . S pozdravem tým JADAL.cz.

25.01.2022

rychlost

vše ok

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi. Pokud je zboží skladem, většinou expedujeme ten samý den od objednání. Doufáme, že jste s ventilátorem na kamna spokojená a budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

25.01.2022

super rychle dodáno

Dobrý den, velice děkujeme za hezké hodnocení. Rychlost dodání a spokojený zákazník jsou naše priority. S pozdravem tým JADAL.cz.

24.01.2022

Nefungovala mi jejich platební brána na starší verzi Firefoxu (jiné platební brány mi fungují), ale ze strany obchodu bylo vše OK.

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení, i když jste měl problém s platební bránou, snad to příště bude bez problému. S pozdravem tým JADAL.cz.

20.01.2022

První nákup, vše OK

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení našeho obchodu. Přejeme Vám ať lišta a stretch fólie dobře slouží a budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

19.01.2022

Ryhlé dodání Cena

Dobrý den, velice děkujeme za hezkou recenzi. Přejeme ať si sadu příslušenství Makita užijete a budeme se těšit na další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz.

19.01.2022

Rychlá dodací lhůta férové jednání.

Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi. Doufáme, že jste s ventilátorem na kamna spokojený a budeme se těšit na případný další nákup. S pozdravem tým JADAL.cz.

16.01.2022

Rychle dodané,perfektně zabalené.Funkce ještěnevyzkoušena- až na jaře

Dobrý den, velice děkujeme za hezkou recenzi a přejeme ať Vám postřikovač dobře popslouží. S pozdravem tým JADAL.cz.

16.01.2022

zboží zcela v pořádku informace o vyřizování objednávky

rychlost dodání

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení našeho obchodu. Jako mínus hodnotíte rychlost dodání. Bohužel jste si vybral zboží (ventilátor), které nebylo skladem a byla u něj uvedena dostupnost / naskladnění 2-5 pracovních dnů, tuto informaci máte propsanou i v potvrzení objednávky. Dne 9.1. v 17:54 jste provedl objednávku, 12.1. v 15:31 jsme vyexpedovali k vám a 13.1. ve 13:12 bylo zboží u vás. Pokud byste si objednal zboží, kde je dostupnost "skladem", tak obvykle ještě ten samý den expedujeme (pokud je objednávka provedena do 13h). Děkujeme za pochopení. S pozdravem tým JADAL.cz.

12.01.2022

dobrá komunikace

uvítal bych informaci o max. době pro vyzvednutí

absolutně bezproblémový nákup

Dobrý den, děkujeme za hezké hodnocení. Co se týká max. doby pro vyzvednutí zboží, tak tuto informaci posíláme autmaticky e-mailem ve výzvě k vyzvednutí (obdržel jste 06.01.2022 07:57:46) "Lhůta pro vyzvednutí zboží je obvykle 1 týden. Lze si sjednat i prodloužený termín >> Kontakty". Většinou ale po delší době voláme, zda má zákazník stále zájem. Děkujeme za pochopení. S pozdravem tým JADAL.cz.