CZK EUR

Recenze obchodu JADAL.cz

21.04.2018

Rychlost a ochota. Cena nemá koénkurenci.

17.04.2018 peter

som veľmi spokojný s nákupom,dobrá komunikácia aj prístup ,tovar rýchlo doručený,ďakujem

12.04.2018 Martin Červinka

relativne levné poštovné což je v dnešní době asi největší problém u jiných eshopu

09.04.2018 Pepa

CO JSEM CHTĚL TO ZDE MĚLI

03.04.2018

nutná platba předem a bez výhod.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Nutná platba předem je nutná u náhradních dílů a u zboží, které nemáme v nabídce na našich stránkách a musíme ho objednávat (obojí byl Váš případ). Děkujeme za pochopení. S pozdravem tým JADAL.cz

03.04.2018 Rob

Zboží bylo skladem, okamžitá expedice.

02.04.2018 KyPa

Dobrá komunikace, zakázka bezproblémově vyřízena bez časové prodlevy

01.04.2018

Rychlost

26.03.2018 ZVo

blízko, široký sortiment, dobré ceny

nevím

25.03.2018

kamenná prodejna cena zboží skladem, rychlé vyřízení

25.03.2018 Jarin

Objednáno, dle smlouvy dodáno, není co řešit.

25.03.2018 Antonín Bäuml

Byl jsem překvapen na rychlé jednání, super , určitě doporučuji Antonín Bäuml

23.03.2018

Super

22.03.2018

Rychlost vyřízení objednávky možnost osobního vyzvednutí

19.03.2018

Vyřízení objednávky výborné, komunikace s firmou bez problémů.

05.03.2018 DEMSYS

Dostal jsem, co jsem chtěl a bylo to rychle.

03.03.2018

rychlé vyřízení

03.03.2018 Je. B.

Rychle jednání, v pondělí jsem objednal, ve středu jsem to měl. Nehledě mi ještě volali a ujistili se, jestli je správně adresa a IC kvůli daním naprostá spokojenost.

01.03.2018

obchod splňuje mé představy

18.02.2018

Byl to můj první nákup v tomto e-shopu a vše bylo vyřízeno rychle a v pořádku.

12.02.2018

na cestě do práce

29.01.2018 Petr Veselka

možnost bezproblémového parkování

nulová byrokracie,to se mi líbí !

26.01.2018

Rychlé vyřízení.

23.01.2018

informovanost prodavačů , široká nabídka výrobků

22.01.2018

rychlost, spolehlivost

20.01.2018

super servis , rychlá komunikace, mohu doporučit

19.01.2018

Byla tu ochota

19.01.2018

rychlé vyřízení objednávky

Dobrá komunikace rychlé vyřízení

02.01.2018 Petr Prášek

sortiment prodejna

30.12.2017

Ochota

29.12.2017 Adam

Mohu jen doporučit!

28.12.2017 Rita

Milá a ochotná obsluha

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

28.12.2017

Při předání velmi vlídné jednání.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

18.12.2017 Malířství EDA

Skvěle , zatím žádne

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

18.12.2017 dolezalovajir

Jedine lze doporucit,rychle a příjemné jednání ,s tím se již málo kde setkáte!!

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená s naší obsluhou a nabízeným sortimentem. S pozdravem tým JADAL.cz

15.12.2017

Dobré ceny, rychlost vyřízení objednávky

nakupoval jsem několikrát a vždy jsem byl spokojen.

Dobrý den, děkujeme za pěkné hodnocení a hlavně za věrného zákazníka! S pozdravem tým JADAL.cz

14.12.2017 Pepo

Došlo vše v pořádku

Inzerující doprava do 24 hod. nesouhlasí

Doporučuji všem.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel v půli prosince nelze očekávat přesný termín doručení, dopravci byli přetížení a nestíhali doručovat balíky včas. Příště snad vše proběhne hladce! ;-) Děkujeme za pochopení. S pozdravem tým JADAL.cz

14.12.2017 Jan

Vše vpořádu dorazilo Doporučuji.

13.12.2017 Jarda

Nemám nic k mému nákupu, jsem spokojen.

06.12.2017 Honza

S nákupem jsem byl celkově spokojen. Na dotaz na zboží mi poradili, e-shop je přehledný a zboží bylo doručeno včas a v pořádku.

05.12.2017 ruda

Rychlá reakce na objednávku i její změnu při zjištění výhodnějšího nákupu u této firmy.

Rychlost, ochota, vstřícnost, což se u něktzerých internetových obchodů nedá říci.

03.12.2017 Michal

Vše probě jak jsem si představoval. Při dotazu ke zboží přišla rychlá výstižná odpověď

30.11.2017

Promtne vybavenie

24.11.2017 Roman

Jeden den odpoledne objednáno, za 30 minut zboží u kurýra. Na druhý den ráno dorazilo.

22.11.2017 vavik

vše šlapalo na jedničku, rychle vyřízeno!

žádná

22.11.2017 LJ

Přehlédl jsem, že jsem si objednal průmyslový vysvač bez zásuvky pro připojení nářadí. To by byl pro předpokládané použití problém. Prodejce naštěstí zavolal, upozornil mě na to a objednávku jsme opravili. To oceňuju jako profesionální přístup.

Dobrý obchod, doporučuju.

20.11.2017

Cela obchodní transakce probehla k mé plné spokojenosti. Musim především ocenit rychlou informovanost o všech změnách, ktere proběhly při řešení zakázky od objednani po doručení. Spokojený zákazník!

18.11.2017 pavil

spokojenost muj první nakup u firmy

11.11.2017 Pavel Kratochvíl restaurování

Výborná komunikace, ochota pracovníků fy Jadal

01.11.2017 Martin

Velký výběr zboží s možností osobního odběru na prodejně.

27.10.2017 Drevokocůryk

Nabídka přehledná, dodání zboží bez prodlení.

20.10.2017 Gregor

Příznivé ceny, pražská prodejna

12.10.2017 Petr Březina

05.10.2017 mirek.kaa

Nakupoval jsem dle ceny výrobku a zde byla nejnižší

O žádných nevím

02.10.2017 máňa

rychlá komunikace

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

28.09.2017

perfektní

nevím

prostě doporučuji

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

19.09.2017 dumil

Slušné ceny komunikace i jednání. Zboží bylo skladem, o víkendu jsem objednal a v pondělí bylo k vyzvednutí - perfektní ( ne jako někteří prodejci, píší, zboží skladem a potom stejně čekáte..)

Obchod doporučuji ! Slušné ceny komunikace i jednání. Zboží bylo skladem, o víkendu jsem objednal a v pondělí bylo k vyzvednutí - perfektní ( ne jako někteří prodejci, píší, zboží skladem a potom stejně čekáte..)

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud máme zboží skladem (máme to označeno v e-shopu), tak se snažíme objednávku zpracovat ještě ten samý den. S pozdravem tým JADAL.cz

18.09.2017

rychlost

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

16.09.2017

Super komunikace a luxusní jednaní

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

10.09.2017 Asafis

Velmi dobra celkova nabidka zbozi. Jelikoz jsem chtel objednat vice druhu zbozi, tak byla tato moznost pro me rozhodujici. Dobre ceny a komunikace.

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

03.09.2017 Mateřská škola Harmonie spol. s r.o.

Rychlost, komunikace obchodu na 100% výborná

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

02.09.2017

Skvělá komunikace, rychlé odeslání zboží

Rychlý s bezproblémový nákup, dodání druhý den, důkladné zabalení...

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Skladníci se snaží zabalit zboží tak, aby ho přepravní služba po cestě nerozbila. S pozdravem tým JADAL.cz

30.08.2017 Ondrej

Dostupnosť Obsluha Sortiment

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s naší obsluhou a nabízeným sortimentem. S pozdravem tým JADAL.cz

26.08.2017 Libor

Objednávku jsem trochu brzdil, volal mi pan majitel, asi dvakrát, zda li ji zboží vezmu, po domluvě a zaplacení bylo potvrzeno, mělo být tento týden, bohužel není:-(

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, čekali jsme pouze na platbu Vaší objednávky (zadal jste si předem-převodem). V tuto chvíli byste měl zboží již mít. S pozdravem tým JADAL.cz

25.08.2017 Jenny

S obchodem jsem byla spokojena, doporučili mi i náhradní brusný papír

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený a budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

22.08.2017

Na dnešní dobu neskutečně seriozní přístup k zákazníkovi, .. okamžitá komunikace ze strany obchodu k zákazníkovi v případě jakýchkoliv problémů ...

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený, snažíme se všem našim zákazníkům podávat co nejpřesnější informace. Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

22.08.2017

Zaměstnancem obchodu jsem byla upozorněna, že část zboží není skladem a že mi bude doručeno později a uhradím znova dopravu. Jelikož jsme zboží potřebovali co nejdříve, přistoupila jsem na tuto možnost. Doufám, že část objednaného zboží dojde brzy (nástavec na stříhání živých plotů).

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a trpělivost. V tuto chvíli byste již měla mít všechno objednané zboží u Vás. Budeme se těšit na případnou další objednávku. S pozdravem tým JADAL.cz

21.08.2017 zde

rychlost

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

21.08.2017 Mirek

Rychlost a spolehlivost

Maximálně spokojen

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený. Snažíme se vyexpedovat skladové zboží ještě tentýž den, aby ho zákazník dostal hned druhý den ;-). Budeme se těšit na případnou další spolupráci. S pozdravem tým JADAL.cz

12.08.2017 laka

bezproblémový nákup, jen tak dále....

08.08.2017

Nevím o nevýhodách tohoto obchodu :) Super komunikace, přehlednost, rychlost,.... samá plus :)

07.08.2017 Růžička L.

Dodržení dodací lhůty Perfektní komunikace Super obchod Spokojenost

Zatím nic uvidíme jak dorazí zboží

07.08.2017

+ dobrý sortiment

03.08.2017

Zboží dorazilo nekompletní. Po telefonické urgenci (v den dodání) mi bylo to, co chybělo, s omluvou dodáno druhý den kurýrem přímo domů (původní objednávka byla k osobnímu vyzvednutí na pointu). Chybička se může stát, byla perfektně napravena - proto obchod doporučuji.

03.08.2017 Malířství EDA

Přehlednost profesionálniho nářadí slušné ceny celková flexibilita

Zatím žádné

03.08.2017

Vstřícnost personálu

01.08.2017

Rychlost a spolehlivost

28.07.2017 MirekD.

Kamenná prodejna v dosahu MHD Možnost parkování

Široký výběr za slušné ceny a slušnou kvalitu. Na své si ale přijde i "profi" zákazník ...

14.07.2017

Zatím jsem videozvonek neinstaloval.

01.07.2017

Poloha obchodu ve meste

30.06.2017

rychlost,bezproblémová komunikace

25.06.2017 V.bobcik@atlas.cz

Dobré ceny.

Dobrá komunikace s obchodem.Rychlé dodání zboží. Doporučuji.

19.06.2017

Návod na sestavení je strašný.Kdybych nebyl kutil, tak to nesestavím.

10.06.2017 MIPE

přehlednost, dobré ceny

doporučuji

01.06.2017 Zbynek

Balík na stanovenou uloženku

Nevím

Dobrý nákup

31.05.2017

tento obchod doporučuji. mnou objednané zboží nebylo skladem a z obchodu mi tato skutečnost byla brzy telefonicky sdělena spolu s termínem naskladnění a doručení. tuto část hodnotím tedy velice pozitivně. co ovšem nemohu hodnotit pozitivně je doprava zboží. v e-mailu potvrzujícím odeslání nebyla žádná informace o dopravci ani kontakt na něj. nemohl jsem tedy např. sledovat pohyb zásilky, i když byl dopravcem PPL, který tuto službu nabízí. vyloženě negativně musím hodnotit samotného dopravce, který se mi neozval předem, že již doručuje zboží, jak bývá běžné. volal mi až ve chvíli, kdy nemohl nalézt adresu, na kterou bylo zboží doručováno a spoléhal se na to, že na uvedené adrese budu čekat celý den na převzetí zboží. pokud obchod zlepší dopravní servis nebude problém pro mne dát mu v budoucnu plné hodnocení, nyní to bohužel možné není.

Dobrý den, Omlouváme se za dopravce PPL, objednaný plechový domek šel rovnou z distribučního skladu a byla chyba, že se Vám řidič neozval předem před dodáním zásilky. Další chybou je, že nám distribuce neposlala kód pro sledování zásilky, toto budeme řešit, aby byl náš zákazník dobře informován, co se děje s jeho zásilkou (u ostatních dopravců toto máme zajištěno). Děkujeme za upozornění a Váš nákup u nás. S pozdravem tým JADAL.cz

26.05.2017

Rychlost

Žádne

20.05.2017 slivovice

levné zboží

žádné

nebojte se tam nakupovat

18.05.2017 Bedřich

je ok

nejsou

je ok

16.05.2017 Mirek

Nabídka zboží, které jinde nenabízí a navíc za přijatelné ceny. Perfektní dostupnost MHD, z Prahy 6 za 20 minut.

Na nic jsem nepřišel.

Doporučuji.

10.05.2017 Štěpánek

Dobrá komunikace a rychlé dodání zboží Protože jsem našel výrobek, který jsem potřeboval

Zkušenosti velmi dobré Doporučují všem ostatním

10.05.2017 kutil

velký sortiment výběru

nevím

spokojenost

25.04.2017 Zdenek

nákup z domova

24.04.2017 P Bajer

ochota komunikace

nemá slabiny

doporučuji

23.04.2017 M. Hrádek

Seriozní jednání, slušná cena.

Spokojenost, doporučuji.

18.04.2017 Karel

levnější zboží ve srovnatelné kvalitě

zatím nevím

Doporučuji

18.04.2017 Karel

Obchod mohu doporučit, byl jsem spokojen

18.04.2017

přehlednost obchodu přijatelné ceny

nevím o žádných

příznivé ceny rychlost dodání

16.04.2017

Možnost osobního odběru

Nevím

Doporučuji

16.04.2017 Petr Balíček

Ochoda, a velmi kvalitní přístup

žádné

Super obchod a ochodní prodejci. Těším se další spolupráce.

Copyright © www.jadal.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.jadal.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace